W101 Mystical Trivia Answers

KI Free Games has many Trivia games that contain questions about either Wizard101 or Pirate101. William DeathWisper collected the correct answers to help you get the 100% you need to earn 10 crowns! You can play these games every day.

Each online trivia quiz you pass will automatically apply 10 Crowns to your KingsIsle account. You can complete 10 free trivia games per day and can take each quiz once per day for Crowns. Come back each day to complete more free trivia questions and earn more Crowns! Crowns can be applied to your Wizard101 and Pirate101 accounts to help you access new gaming zones and add cool game items to your supply.

This article is a part of the series that provides you with the correct answers to Free KI Games’ trivia games. This one is all about the category called Wizard101 Mystical Trivia.

Thanks to “The WABBIT” in the comments for supplying us with part of the Q&As!

W101 Spellbinding Trivia Answers:

  1. Hrundle Fjord is part of what section of Grizzleheim?
    Answer: Wintertusk
  2. Who is the Emperor of Mooshu’s Royal Guard?
    Answer: Noboru Akitame
  3. Who gives you permission to ride the boat to the Krokosphinx?
    Answer: Sergent Major Talbot
  4. What is used to travel to the Isle of Arachnis?
    Answer: Ice Archway
  5. King Neza is Zenzen Seven Star’s
    Answer: Grandfather
  6. Who takes you across the River of Souls?
    Answer: Charon
  7. In Reagent’s Square, the Professor is standing in front of a:
    Answer: Telegraph Box
  8. Who did Falynn Greensleeves fall in love with?
    Answer: Sir Malick de Logres
  9. Where is the only pure fire in the Spiral found?
    Answer: Wizard City
  10. Who asks you to find Khrysanthemums?
    Answer: Eloise Merryweather
  11. King Axaya Knifemoon needs what to unify the people around him?
    Answer: The Badge of Leadership
  12. Who was ordered to guard the Sword of Kings?
    Answer: The Knights of the Silver Rose
  13. Who is the only person who knows how to enter the Tomb of Storms?
    Answer: Hetch Al’Dim
  14. Which villain terrorizes the fair maidens of Marleybone?
    Answer: Jaques the Scatcher
  15. In what world would you find the Spider Temple Answer:
    Answer: Zafaria
  16. Thaddeus Price is the Pigswick Academy Professor of what school?
    Answer: Tempest
  17. Who was the greatest Aquilan Gladiator of all time? Answer:
    Answer: Dimachaerus
  18. What was Ponce de Gibbon looking for in Azteca?
    Answer: The Water of Life
  19. Who haunts the Night Warren?
    Answer: Nosferabbit
  20. Who tells you how to get to Aquila?
    Answer: Harold Argleston
  21. Vir Goodheart is an assistant to:
    Answer: Rasik Pridefall
  22. Rasik Pridefall is:
    Answer: An Olyphant from Stone Town.
  23. Who are Hannibal Onetusk’s brother and co-pilot?
    Answer: Mago and Sobaka
  24. Inyanga calls Umlio a:
    Answer: Fire feather
  25. Baobab is governed by:
    Answer: A Council of three councilors.
  26. Unathi Nightrunner is:
    Answer: A councilor of Baobab.
  27. Umlilo Sunchaser hired who as a local guide?
    Answer: Msizi Redband
  28. Belloq is first found in:
    Answer: The Sook
  29. Zebu Blackstripes legendary blade was called:
    Answer: The Sword of the Duelist

 

Psst! Did you like this?

We now have a Trivia Machine that will allow you to look up quests to any trivia game!

Trivia Machine

Share your vote!


Do you like this post?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
William DeathWhisper

William wrote his trivia originally on the Duelist101 Community, and for a brief period of time, they were available on his own website as well. Currently, they get to shine on Final Bastion!

8 COMMENTS

  • 1. What was Ponce de Gibbon looking for in Azteca? Answer: The Water of Life Correct!
    2. Who was ordered to guard the Sword of Kings? Answer: The Knights of the Silver Rose Correct!
    3. Who tells you how to get to Aquila? Answer: Harold Argleston Correct!
    4. In Reagent’s Square, the Professor is standing in front of a: Answer: Telegraph Box Correct!
    5. Who is the Emperor of Mooshu’s Royal Guard? Answer: Noboru Akitame Correct!
    6. King Axaya Knifemoon needs what to unify the people around him? Answer: The Badge of Leadership Correct!
    7. Who takes you across the River of Souls? Answer: Charon Correct!
    8. In what world would you find the Spider Temple Answer: Khrysalis Incorrect
    9. Where is the only pure fire in the Spiral found? Answer: Wizard City Correct!
    10. Who did Falynn Greensleeves fall in love with? Answer: Sir Malick de Logres Correct!
    11. Which villain terrorizes the fair maidens of Marleybone? Answer: Jaques the Scatcher Correct!
    12. What is used to travel to the Isle of Arachnis? Answer: Ice Archway Correct!

  • Who haunts the Night Warrens?
    Nosferabbit

  • most of those answers are from different quizzes

  • #16 is actually tempest

  • It’s not water it’s tempist

  • Question 17 is the same as question 2.

  • Here are some missing questions and answers”

    Vir Goodheart is an assistant to:
    Answer: Answer: Rasik Pridefall Correct!

    Rasik Pridefall is:
    Answer: An Olyphant from Stone Town. Correct!

    Who are Hannibal Onetusk’s brother and co-pilot?
    Answer: Mago and Sobaka Correct!

    Inyanga calls Umlio a:
    Answer: Fire feather Correct!

    Baobab is governed by:
    Answer: A Council of three councilors. Correct!

    Unathi Nightrunner is:
    Answer: A councilor of Baobab. Correct!

    Umlilo Sunchaser hired who as a local guide?
    Answer: Msizi Redband Correct!

    Belloq is first found in:
    Answer: The Sook Correct!

    Zebu Blackstripes legendary blade was called:
    Answer: The Sword of the Duelist Correct!

    • Thank you for the answers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *