P101 Marleybone Trivia Answers

KI Free Games has many Trivia games that contain questions about either Wizard101 or Pirate101. William DeathWisper collected the correct answers to help you get the 100% you need to earn 10 crowns! You can play these games every day.

Each online trivia quiz you pass will automatically apply 10 Crowns to your KingsIsle account. You can complete 10 free trivia games per day and can take each quiz once per day for Crowns. Come back each day to complete more free trivia questions and earn more Crowns! Crowns can be applied to your Wizard101 and Pirate101 accounts to help you access new gaming zones and add cool game items to your supply.

This article is a part of the series that provides you with the correct answers to Free KI Games’ trivia games. This one is all about the category called Pirate101 Marleybone Trivia .

P101 Marleybone Trivia Answers:

  1. Commander Davis has a second rank of which Talent?
    Answer: Blade Storm
  2. What’s the name of the ship that Admiral Nelson took to deal with Rooke?
    Answer: Victory
  3. What rank is Kzinti Singh?
    Answer: Captain
  4. What is the commission you receive after defeating Rooke?
    Answer: Captain Irregular
  5. You won’t find this on your way to Sato…
    Answer: Yakooza Ninjas
  6. There’s a Windstone in a safe of Fort Basset; what color is it?
    Answer: Yellow
  7. Captain Harkness needs what from the Khurga?
    Answer: Ammunition
  8. In which Spoke of Beachhead would you find Presido Novus?
    Answer: B
  9. In which Spoke of Beachhead would you find Angelus Argentus?
    Answer: A
  10. What profession is Mr. Swidget?
    Answer: Lawyer
  11. Where is the Cargill Foundry?
    Answer: Isle of Dogs
  12. Who would you find on the Wreck of the Victory?
    Answer: Rooke
  13. What is the insult against the Khurgahs?
    Answer: Good Food
  14. Who would you find on the Wreck of the Victory?
    Answer: Rooke
  15. How many Actuator Switches are in the Main Battery Hold of Beachhead?
    Answer: 4
  16. What profession is Mr. Swidget?
    Answer: Lawyer
  17. How many accounts of smuggling was Catbeard wanted for in Marleybone?
    Answer: 772
  18. What could Mr. Snodgrass provide you with?
    Answer: Prunes
  19. Who won’t you find in Walkie’s Hotel?
    Answer: MacCavity 
  20. Who don’t you talk to during the quest “That Darn Cat!”
    Answer: Catbeard
  21. Captain Harkness needs what from the Khurga?
    Answer: Ammunition
  22. What class is Captain Kidd
    Answer: Swashbuckler
  23. How many Actuator Switches are in the Main Battery Hold of Beachhead?
    Answer: 4
  24. Caesarus Aurus plans to take you prisoner and send you where?
    Answer: Cadiz

 

Pst! Did you like this?

We now have a Trivia Machine that will allow you to look up quests to any trivia game!

Trivia Machine

Do you like this post?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid