P101 Fun Trivia Answers

KI Free Games has many Trivia games that contain questions about either Wizard101 or Pirate101. William DeathWisper collected the correct answers to help you get the 100% you need to earn 10 crowns! You can play these games every day.

Each online trivia quiz you pass will automatically apply 10 Crowns to your KingsIsle account. You can complete 10 free trivia games per day and can take each quiz once per day for Crowns. Come back each day to complete more free trivia questions and earn more Crowns! Crowns can be applied to your Wizard101 and Pirate101 accounts to help you access new gaming zones and add cool game items to your supply.

This article is a part of the series that provides you with the correct answers to Free KI Games’ trivia games. This one is all about the category called Pirate101 Skyways Trivia.

P101 Fun Trivia Answers:

  1. How many pieces are there of Marco Pollo’s map?
    Answer: 7
  2. Who led the Polaris military forces during the Polarian Wars?
    Answer: Napoleguin
  3. Who is the leader of the Armada?
    Answer: Kane
  4. What is the safest spot in any skyway?
    Answer: Center of the Windlane
  5. What is the name of the Swashbuckler Trainer?
    Answer: Morgan LaFitte
  6. What world does Bjorn Bjornstein hail from?
    Answer: Grizzleheim
  7. Where does Gaspard De Vole originally come from?
    Answer: Valencia
  8. What type of creature is Argos?
    Answer: Cyclops
  9. What is the main skyway of Monquista called?
    Answer: Tierra Primata
  10. The Skyways of Valencia are what color?
    Answer: Green
  11. Who is the ruler of the Immortals of Aquila?
    Answer: Zeus Skyfather
  12. What world is The Commodore from?
    Answer: Marleybone
  13. What was the name of El Toro’s Adoptive father?
    Answer: Don Rafael
  14. What animal is used to summon Brother Wolf?
    Answer: Striped Bumbaloon (Meat)
  15. Who are the current Co-Rulers of Monquista?
    Answer: Gortez and Eleanor
  16. What is the name of the Buccaneer Trainer?
    Answer: Mordekai
  17. How many heads do Ettins have?
    Answer: 2
  18. Who is known as the mad scientist of The Armada?
    Answer: Bishop
  19. What is the name of the Witchdoctor Trainer?
    Answer: Vadima
  20. What is the biggest shark clan on Skull Island?
    Answer: Cutthroat
  21. What animal is used to summon Brother Wolf?
    Answer: Bumbaloon

 

Pst! Did you like this?

We now have a Trivia Machine that will allow you to look up quests to any trivia game!

Trivia Machine

Do you like this post?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid