P101 Monquista Trivia Answers

KI Free Games has many Trivia games that contain questions about either Wizard101 or Pirate101. William DeathWisper collected the correct answers to help you get the 100% you need to earn 10 crowns! You can play these games every day.

Each online trivia quiz you pass will automatically apply 10 Crowns to your KingsIsle account. You can complete 10 free trivia games per day and can take each quiz once per day for Crowns. Come back each day to complete more free trivia questions and earn more Crowns! Crowns can be applied to your Wizard101 and Pirate101 accounts to help you access new gaming zones and add cool game items to your supply.

This article is a part of the series that provides you with the correct answers to Free KI Games’ trivia games. This one is all about the category called Pirate101 Monquista Trivia .

P101 Monquista Trivia Answers:

  1. What type of monkey is Moresco de Valvida?
    Answer: Flying
  2. Who isn’t in the Survivor’s Cave?
    Answer: Criado
  3. Which is not a name of a Monquistan Queen?
    Answer: Susan
  4. Where do you find Major Domo?
    Answer: Puerto Mico
  5. Who is the Gold Monkey?
    Answer: Gortez
  6. Majordomo needs what from House Guzman Ships?
    Answer: Silk
  7. Who do you talk to while you have your Monkey Suit on in Monquista?
    Answer: Don Salmanco
  8. Where do you find Warden Mendez?
    Answer: Zenda
  9. Where do you find a Shield Marker?
    Answer: Diablo Cut
  10. Instead of a Tavern, what can you find in Monquista?
    Answer: Dining Hall
  11. How many levers are there in the City Drains?
    Answer: 4
  12. What kind of ship do you fight for a Violet Windstone?
    Answer: Marleybone
  13. What kind of Mask do you wear in Monquista City?
    Answer: Monkey
  14. Which title doesn’t chamberlain Mandemus use to describe Queen Isadore?
    Answer: Overlord of Marleybone
  15. What type of monkey is Martin Valvida?
    Answer: Skeletal
  16. What gift do you give Governer Medina?
    Answer: Chalice
  17. Which isn’t one of the Isle of Doom’s characteristics mentioned by Bishop Hidalgo?
    Answer: Armada Troops
  18. What type of creature is blocking your way in Cornelius’ Hold?
    Answer: Plant
  19. Who is standing nearest to Donkey Hotay?
    Answer: Pancho Stanza
  20. Who do you rescue in the Sacrifice Cave?
    Answer: Criado
  21. What type of monkey is Martin Valvida?
    Answer: Swimming
  22. Which isn’t one of the Isle of Doom’s characteristics mentioned by Bishop Hidalgo?
    Answer: Armada Troops
  23. Which title doesn’t chamberlain Mandemus use to describe Queen Isadore?
    Answer: Overlord of Marleybone

 

Pst! Did you like this?

We now have a Trivia Machine that will allow you to look up quests to any trivia game!

Trivia Machine

Do you like this post?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid