P101 Adventure Trivia

KI Free Games has many Trivia games that contain questions about either Wizard101 or Pirate101. William DeathWisper collected the correct answers to help you get the 100% you need to earn 10 crowns! You can play these games every day.

Each online trivia quiz you pass will automatically apply 10 Crowns to your KingsIsle account. You can complete 10 free trivia games per day and can take each quiz once per day for Crowns. Come back each day to complete more free trivia questions and earn more Crowns! Crowns can be applied to your Wizard101 and Pirate101 accounts to help you access new gaming zones and add cool game items to your supply.

This article is a part of the series that provides you with the correct answers to Free KI Games’ trivia games. This one is all about the category called Pirate101 Adventure Trivia .

P101 Adventure Trivia Answers:

  1. Who is the Leader of the Scurvy Dogs?
    Answer: Captain Dan
  2. What is the name of the Musketeer Trainer?
    Answer: Ol’ Fish Eye
  3. Who is the lord of La Mancha?
    Answer: Donkey Hotay
  4. Who is the leader of the Red Claw Gang?
    Answer: Buster Crab
  5. What color Windstone does the Stormgate to Monquista require?
    Answer: Violet
  6. What is the name of the Privateer Trainer?
    Answer: The Commodore
  7. Who is the Sheriff of Cooper’s Roost?
    Answer: Rooster Cogburn
  8. Where is Gunn’s refuge located?
    Answer: Corsair’s Channel
  9. Where do you meet your first companion?
    Answer: On board the Erebus
  10. What class is Ratbeard?
    Answer: Buccaneer
  11. What gang does the Magnificent Seven fight in Tumbleweed Skyway?
    Answer: The Wild Bunch
  12. General Tso’s favorite pet is?
    Answer: A Chicken
  13. Where do you meet your first companion?
    Answer: On board the Erebus
  14. Who is the owner of The Black Spot?
    Answer: One Eyed Jack
  15. What does the Frogfather ask you to steal from The Presidio?
    Answer: Spices
  16. What member of Kane’s court is the Armada’s Spymaster?
    Answer: Deacon
  17. Who is the bartender of the Kraken Skulls Tavern?
    Answer: Skinny Pete
  18. Who is also known as The Gold Monkey?
    Answer: Gortez
  19. Where do you find your parent’s ship?
    Answer: Jonah Town
  20. How many slingshots do the Troggies have set up on Skull Mountain?
    Answer: 3
Share your vote!


Do you like this post?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid