W101 Adventuring Trivia Answers

KI Free Games has many Trivia games that contain questions about either Wizard101 or Pirate101. William DeathWisper collected the correct answers to help you get the 100% you need to earn 10 crowns! You can play these games every day.

Each online trivia quiz you pass will automatically apply 10 Crowns to your KingsIsle account. You can complete 10 free trivia games per day and can take each quiz once per day for Crowns. Come back each day to complete more free trivia questions and earn more Crowns! Crowns can be applied to your Wizard101 and Pirate101 accounts to help you access new gaming zones and add cool game items to your supply.

This article is a part of the series that provides you with the correct answers to Free KI Games’ trivia games. This one is all about the category called Wizard101 Adventuring Trivia.

 

W101 Adventuring Trivia Answers:

  1. In Grizzleheim, the Ravens want to bring about:
    Answer: The Everwinter, to cover the world in ice
  2. Who is in the top level of the Tower of the Helephant?
    Answer: Lyon Lorestriker
  3. How long do you have to wait to join a new match after fleeing in PVP?
    Answer: 5 minutes
  4. What determines the colors of the manders in Krok?
    Answer: Where they come from and their school of focus
  5. What is the name of the new dance added with Khrysalis?
    Answer: The bee dance
  6. What is unique about Falmea’s Classroom?
    Answer: There are scortch marks on the celing
  7. What is Professor Falmea’s favorite food?
    Answer: Pasta Arribata
  8. 8. Which of these are not a lore spell?
    Answer: Fire Dragon
  9. What is the name of the book stolen from the Royal Museum?
    Answer: The Krokonomicon
  10. What school is the Gurtok Demon focused on?
    Answer: Death
  11. What school is the spell Dark Nova?
    Answer: Shadow
  12. What does the Time Ribbon Protect against?
  13. Answer: Time Flux
  14. What type of rank 8 spell is granted to Death students at level 58?
    Answer: Damage + DoT
  15. What hand does Lady Oriel hold her wand in?
    Answer: Trick question, she has a sword
  16. Shaka Zebu is known best as:
    Answer: The Greatest Living Zebra Warrior
  17. Which Aztecan ponders the Great Questions of Life?
    Answer: Philosoraptor
  18. Which of these is NOT a Zafaria Anchor Stone?
    Answer: Rasik Anchor Stone
  19. Who is the Bear King of Grizzleheim?
    Answer: Valgard Goldenblade
  20. An unmodified Sun Serpent does what?
    Answer: 900 – 1000 Fire Damage + 300 Fire Damage to entire team
  21. What is the name of the secret society in Krokotopia
    Answer: Order of the Fang

 

Pst! Did you like this?

We now have a Trivia Machine that will allow you to look up quests to any trivia game!

Trivia Machine

 

Share your vote!


Do you like this post?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid