W101 Magical Trivia Answers

KI Free Games has many Trivia games that contain questions about either Wizard101 or Pirate101. William DeathWisper collected the correct answers to help you get the 100% you need to earn 10 crowns! You can play these games every day.

Each online trivia quiz you pass will automatically apply 10 Crowns to your KingsIsle account. You can complete 10 free trivia games per day and can take each quiz once per day for Crowns. Come back each day to complete more free trivia questions and earn more Crowns! Crowns can be applied to your Wizard101 and Pirate101 accounts to help you access new gaming zones and add cool game items to your supply.

This article is a part of the series that provides you with the correct answers to Free KI Games’ trivia games. This one is all about the category called Wizard101 Magical Trivia.

 

W101 Magical Trivia Answers:

  1. Who is the Registrar of Pigswick Academy?
    Answer: Mrs. Dowager
  2. Who guards the entrance to Unicorn Way?
    Answer: Private Stillson
  3. How many worlds of The Spiral are unlocked as of May 21st, 2014?
    Answer: 12
  4. What is the shape of the pink piece in potion motion?
    Answer: Heart
  5. What can be used to diminish the Nirini’s powers in Krokotopia?
    Answer: Flame Gems
  6. What color is the door inside the boys dormroom?
    Answer: Red
  7. What’s the name of the balance tree?
    Answer: Niles
  8. Who prophesizes this? “The mirror will break, The horn will call, From the shadows I strike , And the skies will fall”.
    Answer: Morganthe
  9. Why are the pixies and faeries on Unicorn Way evil?
    Answer: Rattlebones corrupted them.
  10. Zafaria is home to what cultures?
    Answer: Gorillas, Zebras, Lions
  11. Which one of these are not a symbol on the battle sigil?
    Wand
  12. Who sells Valentine’s Day items in Wizard City?
    Answer: Valentina Heartsong
  13. What is the name of the book floating around the Wizard City library?
    Answer: Basic Wizarding & Proper Care of Familiars
  14. What book does Professor Drake send you to the library to check out?
    Answer: Book on the Wumpus
  15. Who is the Nameless Knight?
    Answer: Sir Malory
  16. Which is the only school left standing in Dragonspyre?
    Answer: Fire
  17. Merle Ambrose is originally from which world?
    Answer: Avalon
  18. What did Prospector Zeke lose track of in MooShu?
    Answer: Blue Oysters
  19. Which below are NOT a type of Oni in MooShu?
    Answer: Ruby
  20. Why are the Gobblers so afraid to go home?
    Answer: Witches
  21. Which of these locations is not in Wizard City?
    Answer: Digmore Station
  22. How many worlds of The Spiral are unlocked as of May 21st, 2014?
    Answer: 12
  23.  

 

Pst! Did you like this?

We now have a Trivia Machine that will allow you to look up quests to any trivia game!

Trivia Machine

 

Share your vote!


Do you like this post?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid