W101 Wizard City Trivia

KI Free Games has many Trivia games that contain questions about either Wizard101 or Pirate101. William DeathWisper collected the correct answers to help you get the 100% you need to earn 10 crowns! You can play these games every day.

Each online trivia quiz you pass will automatically apply 10 Crowns to your KingsIsle account. You can complete 10 free trivia games per day and can take each quiz once per day for Crowns. Come back each day to complete more free trivia questions and earn more Crowns! Crowns can be applied to your Wizard101 and Pirate101 accounts to help you access new gaming zones and add cool game items to your supply.

This article is a part of the series that provides you with the correct answers to Free KI Games’ trivia games. This one is all about the category called Wizard101 Wizard City Trivia.

 

W101 Wizard City Trivia Answers:

  1. Who sang the Dragons, Titans and Giants into existance?
    Answer: Bartleby
  2. What is Diego’s full name?
    Answer: Diego Santiago Quariquez Ramirez the Third
  3. What are the main colors for the myth school?
    Blue and Gold Correct!
  4. Who resides in the Hedge Maze?
    Answer: Lady Oriel
  5. What is the name of the Ice Tree in Ravenwood?
    Answer: Kelvin
  6. What is Mindy’s last name (she’s on Colossus Blvd)?
    Answer: Pixiecrown
  7. Who is the fire school professor?
    Answer: Dalia Falmea
  8. What school does Malorn Ashthorn think is the best?
    Answer: Death
  9. Who taught Life Magic before Moolinda Wu?
    Answer: Sylvia Drake
  10. What is the gemstone for Balance?
    Answer: Citrine
  11. Who is the Wizard City mill foreman?
    Answer: Sohomer Sunblade
  12. What is something that the gobblers are NOT stockpiling in Colossus Way?
    Answer: Broccoli
  13. What are the school colors of Balance?
    Answer: Tan and Maroon
  14. What does every rotting fodder in the dark caves carry with them?
    Answer: A Spade
  15. What is the name of the bridge in front of the Cave to Nightside?
    Answer: Rainbow Bridge
  16. What is the name of the Grandfather Tree?
    Answer: Bartleby
  17. What is the name of the school newspaper Boris Tallstaff knows?
    Answer: Ravenwood Bulletin
  18. What school is all about Creativity?
    Answer: Storm
  19. Where is Sabrina Greenstar?
    Answer: Fairgrounds
  20. Who is the Princess of the Seraphs?
    Answer: Lady Oriel
  21. Who sang the Dragons, Titans and Giants into existance?
    Answer: Bartleby

 

Pst! Did you like this?

We now have a Trivia Machine that will allow you to look up quests to any trivia game!

Trivia Machine

 

Share your vote!


Do you like this post?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid