P101 Skull Island Trivia Answers

KI Free Games has many Trivia games that contain questions about either Wizard101 or Pirate101. William DeathWisper collected the correct answers to help you get the 100% you need to earn 10 crowns! You can play these games every day.

Each online trivia quiz you pass will automatically apply 10 Crowns to your KingsIsle account. You can complete 10 free trivia games per day and can take each quiz once per day for Crowns. Come back each day to complete more free trivia questions and earn more Crowns! Crowns can be applied to your Wizard101 and Pirate101 accounts to help you access new gaming zones and add cool game items to your supply.

This article is a part of the series that provides you with the correct answers to Free KI Games’ trivia games. This one is all about the category called Pirate101 Skull Island Trivia .

P101 Skull Island Trivia Answers:

  1. Where do you find Captain Ahab?
    Answer: Jonah Town
  2. Count Brastillo De Brass sails which ship?
    Answer: El Pretension
  3. Out of these choices, which object do you use first when opening Gunn’s Tomb?
    Answer: Gunpowder Kegs
  4. How many Troggy Slingshots are attacking Skull Island?
    Answer: 3
  5. Which trainer is more apt to teach you about a “Peacemaker”?
    Answer: Ol’ Fish Eye
  6. Chief Kana Koi is looking for this item …
    Answer: Glowing Eyes
  7. Who do you find on top of the Volcano?
    Answer: Chumba Wumba
  8. What species are “Cutthroat Pirates”?
    Answer: Shark
  9. How many Funky Bunch is Marquis Mark looking for?
    Answer: 10
  10. Who has Ensign Livsey’s Cage Key?
    Answer: Troggy Shaman
  11. What faction is Buster Crab a part of?
    Answer: Red Claw
  12. What is the name of the Tavern on Skull Island?
    Answer: Kraken Skulls Tavern
  13. Captain Dan doesn’t need help defeating what?
    Answer: Troggy Slingman
  14. This character helps direct you to your Dorm Room
    Answer: Mister Trelawney
  15. What is the name of the Tavern on Skull Island?
    Answer: Kraken Skulls Tavern
  16. Who is Standing next to Dockmaster Dan?
    Answer: Blind Mew
  17. First Mate Roll is looking for this item
    Answer: Glowing Eyes
  18. How many Funky Bunch is Marquis Mark looking for?
    Answer: 10
  19. Where won’t you find Blind Mew?
    Answer: Corsair’s Cove
  20. How many training points do you get for completing the Hat Trick?
    Answer: 3
  21. Who do you find ontop of the Volcano?
    Answer: Chumba Wumba
  22. Which trainer is more apt to teach you about a “Peacemaker”?
    Answer: Ol’ Fish Eye
  23. Which item isn’t a part of Mordekai’s laundry list to prove you’re a fighter?
    Answer: Casque
  24. Out of these choices, which object do you use first when opening Gunn’s Tomb?
    Answer: Gunpowder Kegs
  25. What is attacking Brody?
    Answer: Sharks

 

Pst! Did you like this?

We now have a Trivia Machine that will allow you to look up quests to any trivia game!

Trivia Machine

 

Share your vote!


Do you like this post?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid