P101 Skyways Trivia

KI Free Games has many Trivia games that contain questions about either Wizard101 or Pirate101. William DeathWisper collected the correct answers to help you get the 100% you need to earn 10 crowns! You can play these games every day.

Each online trivia quiz you pass will automatically apply 10 Crowns to your KingsIsle account. You can complete 10 free trivia games per day and can take each quiz once per day for Crowns. Come back each day to complete more free trivia questions and earn more Crowns! Crowns can be applied to your Wizard101 and Pirate101 accounts to help you access new gaming zones and add cool game items to your supply.

This article is a part of the series that provides you with the correct answers to Free KI Games’ trivia games. This one is all about the category called Pirate101 Aquila Trivia .

P101 Skyways Trivia Answers:

Barnabus’ favored weapon is?
Answer: Axe

  1. Which one of the following is NOT in Big Sky Skyway?
    Answer: Hidden Valley Ranch
  2. Which class favors big smashy weapons?
    Answer: Buccaneer
  3. Which class is weakest in a direct fight?
    Answer: Witchdoctor
  4. Who is the Queen of the Amazons of Aquila?
    Answer: Zeena
  5. What character class receives Kan Po as their first companion?
    Answer: Witchdoctor
  6. What class relies most on Will?
    Answer: Witchdoctor
  7. Which relies most on strength?
    Answer: Buccaneer
  8. What is Catbeard’s favorite food?
    Answer: Pickled Herring
  9. What class is considered to be best for natural leaders?
    Answer: Privateer
  10. Which character class favors Spark based weapons?
    Answer: Musketeer
  11. What is the only port foreigners are allowed to use in MooShu?
    Answer: Hamamitsu Garden
  12. What kind of creature is Froggo Villa?
    Answer: Salamander
  13. Which class is weakest in a direct fight?
    Answer: Witchdoctor
  14. What is the name of the organization that “protects” the village of Rokugara?
    Answer: The Yakooza
  15. What character class receives Wing Chung as their first companion?
    Answer: Musketeer
  16. What character class receives Kobe Yojimbo as their first companion?
    Answer: Buccaneer
  17. What character class receives Subodai as their first companion?
    Answer: Swashbuckler
  18. What character class receives Egg Shen as their first companion?
    Answer: Privateer
  19. What doctor lives in Cooper’s Roost?
    Answer: Dr. Coop

 

Pst! Did you like this?

We now have a Trivia Machine that will allow you to look up quests to any trivia game!

Trivia Machine

 

Share your vote!


Do you like this post?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid