P101 Aquila Trivia

KI Free Games has many Trivia games that contain questions about either Wizard101 or Pirate101. William DeathWisper collected the correct answers to help you get the 100% you need to earn 10 crowns! You can play these games every day.

Each online trivia quiz you pass will automatically apply 10 Crowns to your KingsIsle account. You can complete 10 free trivia games per day and can take each quiz once per day for Crowns. Come back each day to complete more free trivia questions and earn more Crowns! Crowns can be applied to your Wizard101 and Pirate101 accounts to help you access new gaming zones and add cool game items to your supply.

This article is a part of the series that provides you with the correct answers to Free KI Games’ trivia games. This one is all about the category called Pirate101 Fun Trivia .

P101 Fun Trivia Answers:

  1. Which color doesn’t glow on a Minotaur Brother?
    Answer: Green
  2. Where do you find the Vault of Mysteries?
    Answer: Delphos
  3. Who would you talk to first in Aquila out of the following characters?
    Answer: Phoebus
  4. How many years of memories do you trade for an audience with the Mysteries?
    Answer: 5
  5. Which one is an Emperor?
    Answer: Tibirdius
  6. What creature can’t you find in Knossos?
    Answer: Ettin
  7. Which statue isn’t found outside Medusa’s Cave?
    Answer: Centaur
  8. From where is a good place to find Lotus in Aquila?
    Answer: Biku Tero
  9. Where do you find the Pitch Bright Cave?
    Answer: Illios
  10. How many Machina Parts do you need to collect for Fabron?
    Answer: 6
  11. Which type of Bird won’t you find in the Birdhouse of Pain?
    Answer: Odious Stymphalian
  12. Which one isn’t a Raven sister the Oracle sends you to talk to?
    Answer: Madea
  13. How much copper do you collect from Ophidians in Illios for Lycurgus?
    Answer: 6
  14. From where is a good place to find Lotus in Aquila?
    Answer: Ophidian Ships
  15. What doesn’t Iron Chef Motomori need for the Caesar’s Salad?
    Answer: Grape Tomatoes
  16. What quest has you fighting Laestryonian Breakstuff?
    Answer: All the Spiral’s a Stage
  17. What best describes Diskylos?
    Answer: Orthoi 
  18. To what is an Ettin immune?
    Answer: Flanking
  19. Running away from this Vulture would be a bad idea considering he has Parting Shot
    Answer: Banditti
  20. Who’s most likely to fight you over some Grape Juice?
    Answer: Satyrs
  21. What do the Amazons claim the Centaurs stole from them?
    Answer: Statue
  22. Which type of bird won’t you find in the Birdhouse of Pain?
    Answer: Ebon Stymphalian

 

Pst! Did you like this?

We now have a Trivia Machine that will allow you to look up quests to any trivia game!

Trivia Machine

 

Share your vote!


Do you like this post?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid