W101 Adventuring Trivia Answers


KI Free Games has many Trivia games that contain questions about either Wizard101 or Pirate101. William DeathWisper collected the correct answers to help you get the 100% you need to earn 10 crowns! You can play these games every day.

Each online trivia quiz you pass will automatically apply 10 Crowns to your KingsIsle account. You can complete 10 free trivia games per day and can take each quiz once per day for Crowns. Come back each day to complete more free trivia questions and earn more Crowns! Crowns can be applied to your Wizard101 and Pirate101 accounts to help you access new gaming zones and add cool game items to your supply.

This article is a part of the series that provides you with the correct answers to Free KI Games’ trivia games.

  1. What is the name of KingsIsle’s free game site?
    Answer: FreeKI Games
  2. What year was KingsIsle’s founded?                                                                                          
    Answer: 2005
  3. What currency do KingsIsle MMO games use?
    Answer: Crowns
  4. What KingsIsle mobile game ties into a player’s pet in Wizard101?
    Answer: Grub Guardian
  5. What year did KingsIsle launch Wizard101?                                                                               
    Answer: 2008
  6. Which Plano charity has KingsIsle donated to?
    Answer: Children’s Medical Center at Legacy in Plano
  7. What was the name of KingsIsle’s first game?
    Answer: Wizard101
  8. Which celebrity composed music for a KingsIsle game?
    Answer: Nick Jonas
  9. What was the name of the first charity Mount created by KingsIsle called?
    Answer: Meowmodon
  10. Who founded KingsIsle Entertainment, Inc.?
    Answer: Elie Akilian
  11. Which Austin charity has KingsIsle donated to?
    Answer: Austin Children’s Shelter 
  12. What colors make up the KingsIsle logo?
    Answer: Orange and Grey
     
Share your vote!


Do you like this post?
  • Fascinated
  • Happy
  • Sad
  • Angry
  • Bored
  • Afraid
misthead

While misthead has written all kinds of guides, the most popular by far are her "main quest line" guides. She does have all kinds of articles under her belt, from a grandmaster Myth PvP guide to research about which wand stitches are the most popular.

3 COMMENTS

  • 1. In what state are KingsIsle’s offices located? Answer: Texas Correct!
    2. Which Austin charity has KingsIsle donated to? Answer: Austin Children’s Shelter Correct!
    3. Which Plano charity has KingsIsle donated to? Answer: Children�s Medical Center at Legacy in Plano Correct!
    4. What countries can play Wizard101? Answer: All the above Correct!
    5. What colors make up the KingsIsle logo? Answer: Orange and Grey Correct!
    6. What year did KingsIsle launch Wizard101? Answer: 2008 Correct!
    7. What was the name of KingsIsle’s first game? Answer: Wizard101 Correct!
    8. What currency do KingsIsle MMO games use? Answer: Crowns Correct!
    9. What year did KingsIsle launch Pirate101? Answer: 2012 Correct!
    10. What is the name of KingsIsle’s free game site? Answer: FreeKI Games Correct!
    11. What year did KingsIsle’s Wizard101 get nominated for the MMO Hall of Fame? Answer: 2014 Correct!
    12. Who founded KingsIsle Entertainment, Inc.? Answer: Elie Akilian Correct!

  • You are missing 7 questions and answers

  • In what state are KingsIsle’s offices located? Answer: Texas
    What year did KingsIsle launch Pirate101? Answer: 2012
    What kind of games does KingsIsle make? Answer: Massive Multiplayer Online Games (MMOs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *